30 Mar 2011

Posted by in Compatibilitati | 22 Comments

Taur – Taur

Taur – Taur

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Berbec – Taur

Când doi Tauri formează un cuplu este o relaţie foarte plăcută şi stabilă, mulţumitoare pentru amândoi. Când doi Tauri se întâlnesc se poate crea o conexiune care să dureze o viaţă întreagă.

Se vor răsfăţa unul pe celălalt şi îşi vor satisface toate dorinţele. Ambii sunt fermecători, graţioşi şi demni. Pot fi foarte încăpăţânaţi şi încrezuţi şi mai ales, geloşi şi posesivi. Taurii trebuie să înveţe să ajungă la un consens, mai ales cu alţi Tauri.

Dacă la începutul relaţiei Taurul este mai retras, odată ce se dedica partenerului său relaţiei, o face complet, fără nici o reţinere. Datorită devotamentului, cei doi Tauri vor fi mai posesivi unul cu altul decât orice altă pereche.

Nimic nu-i supăra pe cei doi mai mult decât minciună. Însă fiind devotaţi unul altuia, rar se întâmplă ca unul să-l înşele pe celălalt.
Taurul este guvernat de planeta Venus.

Când doi oameni cu energii identice sunt împreună poate fi dragoste la prima vedere. Ambii sunt foarte romantici şi afectuoşi şi nu obosesc niciodată mângâieri şi atingeri.

Securitatea emoţională este foarte importantă pentru ei şi uneori au tendinţa de a deveni leneşi, dar în general muncesc din greu pentru a menţine luxul pe care îl prefera.

Taurul este un semn de Pământ. Cei doi au un gust pentru frumos inascut şi de multe ori se vor ocupa împreună de întreţinerea unei grădini sau vor avea activităţi ce implică frumosul şi estetică.

Pământul mai reprezintă şi posesiunea, astfel că cei doi Tauri se vor înconjura cu o mulţime de lucruri scumpe, o casă, opere de artă, maşini scumpe, în limita bugetului.

Taurul este de asemenea un semn Fix. Într-o relaţie Taur-Taur, cei doi lucrează foarte bine împreună în atingerea unui ţel comun. Dacă au un plan, vor face tot posibilul să-l ducă până la capăt.

În general, nu le plac schimbările. Odată ce au stabilit că relaţia dintre ei este ceva solid, i se vor dedica în totalitate. Dar dacă opiniile lor diferă se vor cerat la nesfârşit.

* Cel mai bun aspect al relaţiei Taur-Taur este devotamentul pe care îl are fiecare pentru celălalt, indiferent de cât de veche este relaţia. Dragostea şi romantismul dintre ei cei doi relaţia lor să fie un bun exemplu pentru ceilalţi.

Horoscop Dragoste Taur – Compatibilitati Berbec – Taur

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply