30 Mar 2011

Posted by in Compatibilitati | 32 Comments

Taur – Scorpion

Taur – Scorpion

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Taur – Scorpion

Când Taurul şi Scorpionul sunt împreună relaţia lor va fi una intensă, fie că este în sens negatic, fie că este pozitiv. Sunt semne opuse în zodiac, ceea ce le conferă o legătură specială şi complexă. Se combină perfect, calităţile fiecăruia compensând defectele celuilalt. Între zodiile aflate în această situaţie există o puternică atracţie sexuală.

Deoarece au personalităţi puternice relaţia lor trece foarte repede de la una pasională, plină de dragoste la una tot pasională dar plină de certuri. Ambii au dorinţe puternice, dar diferite, Taurul pentru bunuri materiale, iar Scorpionul pentru putere.

Taurul este puţin mai egoist decât Scorpionul, care este mai preocupat de familie şi prieteni. Ambii simt însă nevoia de securitate într-o relaţie. Taurul este guvernat de Venus (Dragoste şi Bani), iar Scorpionul de Marte (Pasiune) şi Pluto (Putere).

Aceasta combinaţie este foarte intensă şi este o combinaţie perfectă între masculin şi feminin. Venus şi Marte se înţeleg bine împreună. Venus reprezintă frumuseţea romantismului, iar Marte reprezintă pasiunea.

Taurul este un semn de Pământ, iar Scorpionul unul de Apă. Cele două semne sunt extreme de loiale unul celuilalt, dar dacă se întâmplă că Taurul să calce strâmb, trebuie să se ferească de furia Scorpionului.

Taurul este deschis, joacă cu toate cărţile pe faţă, în timp ce Scorpionul este mai secretos şi mai enigmatic. Dar amândoi pot fi foarte geloşi. Pot învăţa multe unul de la celălalt.

Ambii sunt semne Fixe, ceea ce însemna că sunt destul de încăpăţânaţi şi se răzgândesc foarte greu odată ce au hotărât ceva. Dacă nu vor cădea de acord asupra unul lucru se vor certa la nesfârşit. Taurul este partenerul domninant, dar nu întotdeauna.

Este important ca partenerii să stabilească ceea ce este cu adevărat important pentru fiecare, în aşa fel încât să ajungă la un compromis echitabil. Odată ce Scorpionul va învăţa să aibă încredere în Taur şi să înţeleagă implicaţiile relaţiei perechea poate avea un viitor strălucit. Relaţia va da greş atunci când cei doi nu pot trece peste diferenţele dintre ei, destul de numeroase.

* Cel mai bun aspect al relaţiei Taur-Scorpion este legătura puternică dintre ei atunci când cad de acord şi când îşi stabilesc ţeluri comune. Admiraţie mutuală şi hotărârea celor doi face că relaţia dintre cei doi să fie extrem de puternică.

Horoscop Dragoste Taur – Compatibilitati Taur – Scorpion

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply